Günün En iyisi Haftanın En iyisi Ayın En İyisi

Gönderen Konu: Yeni forum istek ve önerileriniz  (Okunma sayısı 1509 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

04 Mart 2011, 18:36:00
  • Yönetici
  • Rep 262
    • Kişisel Başarı

Yeni forum konusunda istek, öneri ve sorunlarınızı buradan bize sorabilirsiniz. Bu bölümde sizlere yardımcı olacağız. Bu arada medaratör alımlarıda yapılacaktır. Bu konuda isteğiniz olursa bu bölümden iletebilirsiniz.

Her değişim sıkıntlıdır ama sıkıntılar olmadan güzele ulaşamayız.

"Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline bile hakim olamıyorsan, başkalarının söylediklerini önemsememelisin". B. Franklın

04 Mart 2011, 19:31:00
Yanıtla #1
  • Genel Moderatör
  • Rep 154
  • Bir Düş tük Kırıldık ...
Konu açarken veya bir mesaj yazarken yanlış bir şey ortaya çıktığında bunu yapan üyenin konuyu düzenlemesi için editleme butonunu açarmısınız
Öyle bir seveceksin ki, yüreğinden kimse ayıramayacak. Ve öyle birini seveceksin ki, Seni gözleriyle bile aldatmayacak..Can Yücel

05 Mart 2011, 04:33:26
Yanıtla #2
  • Ziyaretçi
Merhaba,Forum kategorileri ve eklentiler düzenlenecektir.Henüz 24 saatlik yeni bir siteyiz.Anlayışınız için teşekkürler şimdiden.

09 Mart 2011, 22:15:50
Yanıtla #3
burdada siyasi ve güncel konuları tartışmak yasakmı?
'Herkesin günahını kapatamayacağına göre !..Kendi göz kapağını kapat

10 Mart 2011, 00:39:37
Yanıtla #4
  • Ziyaretçi
burdada siyasi ve güncel konuları tartışmak yasakmı?

Merhaba,

Site üyelik sözleşmesini okudunuz.

kişisel başarı sitesi eğitim platformudur.Siyasi içerik,tartışma,siyasi güncel konular içermez.

Saygılarımla.

11 Mart 2011, 23:37:04
Yanıtla #5
  • Özel Üye
  • Rep 138
  • Ey aşk nerdesin?Umarım güzel yerdesin:)
    • Farklı Olsa Herşey!
Bu doğrulama kodu olayı hoşuma gitmedi yaa bu nee her yorumda aaaaa >:(

12 Mart 2011, 17:07:20
Yanıtla #6
  • Acemi
  • *
  • Rep 0
  • Başarı
mesaj atarken doğrulama kodu kaldırılmalı

12 Mart 2011, 18:50:00
Yanıtla #7
  • Genel Moderatör
  • Rep 161
Arkadaşlar bu doğrulama kodu bende gözükmüyor konu açarkende mesaj atarkende doğrulama kodu girmiyorum.

12 Mart 2011, 18:55:22
Yanıtla #8
  • Yönetici
  • Rep 262
    • Kişisel Başarı
Arkadaşlar sitelere giren otomatik zararlı botlar konu açmasın diye doğrulama kodu gereklidir. Doğrulama kodu sadece 5 mesajın altında mesajınız varsa sizin karşınıza çıkacaktır. 5 Mesajı geçtikten sonra Doğrulama kodu bir daha çıkmayacaktır.
"Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline bile hakim olamıyorsan, başkalarının söylediklerini önemsememelisin". B. Franklın

12 Mart 2011, 22:43:31
Yanıtla #9
  • Yönetici
  • Rep 262
    • Kişisel Başarı
Doğrulama kodunu 1 mesaja indirdim arkadaşlar 1 mesajdan sonra doğrulama kodu çıkmayacak.

13 Mart 2011, 01:50:18
Yanıtla #10
  • Özel Üye
  • Rep 138
  • Ey aşk nerdesin?Umarım güzel yerdesin:)
    • Farklı Olsa Herşey!
Bir iki mesaj sonra olmadığını farkettim hocam size yazdıktan sonra artık 5 de olabilir hehe :P ;D

14 Mart 2011, 00:52:31
Yanıtla #11
Merhaba,

Site üyelik sözleşmesini okudunuz.

kişisel başarı sitesi eğitim platformudur.Siyasi içerik,tartışma,siyasi güncel konular içermez.

Saygılarımla.

öncelikle cevabınız için teşekkürler..bu tarz konuları içermesi için ne yapılabilir mesela mini bir anket..ne dersiniz çok şeymi istiyoruz?

14 Mart 2011, 01:00:44
Yanıtla #12
  • Genel Moderatör
  • Rep 154
  • Bir Düş tük Kırıldık ...
bahsedilen konu forum konseptimiz dışında olduğu için anket bile açılmayacaktır serdar siyasi konular ratingi fazla konular olabilir ama burada önemli olan kişisel gelişim adına paylaşım yapılmasıdır siyasi konuyu açtık diyelim ben a partisi sen b partisi bi başkasıda c partisi olacak ve konu tartışma zeminine hakaret boyutuna kürt Türk kavgasına alevi sünni çatışmasına dönecektir bu nedenle siyasi konular açılmasına izin verilmemektedir
Öyle bir seveceksin ki, yüreğinden kimse ayıramayacak. Ve öyle birini seveceksin ki, Seni gözleriyle bile aldatmayacak..Can Yücel

14 Mart 2011, 01:09:49
Yanıtla #13
  • Ziyaretçi
Genel modartörümüz gerekli açıklamayı yapmış.Teşekkür ediyoruz.

Saygılarımla.

14 Mart 2011, 01:23:32
Yanıtla #14