Günün En iyisi Haftanın En iyisi Ayın En İyisi

Gönderen Konu: Forum Düzeltilmiştir.  (Okunma sayısı 499 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

06 Ağustos 2011, 18:36:27
  • Yönetici
  • Rep 262
    • Kişisel Başarı

Arkadaşlar forumdaki beklenmedik bir sorun yaşandı ve birkaç gündür düzeltmek için yoğun bir çaba içindeydik ve sorun çözüldü. Bu aksaklık için özür dileriz.

"Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline bile hakim olamıyorsan, başkalarının söylediklerini önemsememelisin". B. Franklın

06 Ağustos 2011, 20:14:43
Yanıtla #1
  • Genel Moderatör
  • Rep 154
  • Bir Düş tük Kırıldık ...
teşekkür ederiz bizde üzülmüştük hacklendi diye
Öyle bir seveceksin ki, yüreğinden kimse ayıramayacak. Ve öyle birini seveceksin ki, Seni gözleriyle bile aldatmayacak..Can Yücel

07 Ağustos 2011, 00:19:01
Yanıtla #2
  • Başarılı Lider
  • Rep 61
teşekür ederiz özledim ya foruma girmeyi  :)
hangi bahane avutur bilmem, hangi günahın bedeli bu....

08 Ağustos 2011, 11:27:17
Yanıtla #3
  • Genel Moderatör
  • Rep 181
  • karanlığım ülkesiz
evime kavusmus kadar sevindim bir kac gun degil bir kac ay bile bekleyebilirdim
yeter ki kapanmis olmasin

ayrica gunun iyisi ,haftanin iyisi, panosu kalkmis sanirsam bence bu daha guzel olmus
cok sevindim

kisiselbasari cok degerli bizim icin
« Son Düzenleme: 08 Ağustos 2011, 15:07:24 Gönderen: arazim »

02 Eylül 2011, 18:02:00
Yanıtla #4
  • Acemi
  • *
  • Rep 0
  • Rüzgar Özür Dilese de Dal Kırıldı Birkere...
sevgili arkadaşlar öncelikle sitenin yeni halini beğendiğimi sölemek isterim. emeği geçenlere teşekkür ederim. fakat eski şekliyle hatta geçen yılki şekliyle üye arkadaşların ismine tıklayıp rahatlıkla mesaj gnderebiliyorduk. fakat şimdi bööle değil. ber de ben eski formatta sitemize yorum yapan ve konu açan bir çok kişinin katılamadığını görüyorum sanki. bu konuya bi açıklık getirebilir misiniz...ben karşımda kimin olduğunu bilmek isterim. bay mı bayan mı çoğu belli olmuyor bence. niklerine bakıp tahmin yürütüp ona göre yazıyoruz. bi bayana abi ya da bey, bir bay arkadaşa da yanlışlıkla abla demek istemnem. bu konusa sadece üyelerin birbirlerinin bilgilerini görebileceği bi bölümvardı ama kaldırılmış. bence bu doğru dseğil. kötü niyetli olan kişiler zaten ignore edilir ya da banlanır veya atılır... yanılıyor muyum...lütfen bu konuda bi düzenleme getirin...selam ve muhabbetle...